Kwartaal Nieuwsbrief

TOT SLOT


Aandelenbeurzen herstellen flink, de FED verhoogt de rente niet verder, en de ECB “zal blijven doen wat nodig is”. Trump en Xi lijken een deal te willen. Kortom, zijn wij terug bij het Goldilocks scenario uit de jaren 90? Wij moeten natuurlijk nog wel de Brexit nemen, maar het Britse Parlement heeft eindelijk ergens een meerderheid over gevormd: geen harde Brexit. Maar met een dalende, maar nog steeds groeiende wereldeconomie, redelijke waarderingen op de beurzen, een voor lange tijd nog lage rente, zien wij 2019 en verder met vertrouwen tegemoet.
Wij attenderen u graag op de volgende beursborrel, 15 mei 2019 te Rotterdam, die zoals altijd in het teken zal staan van brede economische- en beursontwikkelingen. En natuurlijk blikken wij vooruit naar 2019.

BLAUWTULP BEURS BORREL

Een leuk moment voor onze klanten en ambassadeurs om bij elkaar te komen en elkaar te ontmoeten in een informele sfeer. Geïnteresseerd om een keer de beursborrel bij te wonen? Houd uw mailbox in de gaten voor één van de volgende beursborrels. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij ontvangen graag uw aanmelding op info@blauwtulp.com, of meld het aan uw relatiebeheerder

Datum: woensdag 15 mei 2019

Thema: Azië inclusief China

Locatie: Rotterdam Maastoren, Wilhelminakade 1

Aanmelden: info@blauwtulp.com

Wij hopen u binnenkort (weer) in ons kantoor te Rotterdam te mogen ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.