Ontdek hoe Blauwtulp u kan helpen om uw doelen te bereiken
Lees meer over Blauwtulp Puur

Blauwtulp Puur


Blauwtulp voert voor zijn klanten al enkele jaren met veel succes een actief beheerde aandelenstrategie en sinds 2018 is daar de obligatiestrategie van Blauwtulp bijgekomen. De Blauwtulp Puur fondsen bieden toegang tot deze strategieën.


Blauwtulp Global Equity Select Fund

 

Bij de selectie van aandelen wordt gebruik gemaakt van factoren die bewezen hebben extra rendement te kunnen genereren. Voorbeelden van deze factoren zijn waarde en momentum. In totaal wordt een selectie gemaakt van ongeveer 60 aandelen. Risicobeheersing speelt een belangrijke rol. Afhankelijk van de marktomstandigheden kan het aandelenbelang tijdelijk worden teruggebracht om het neerwaarts risico te beperken.


Blauwtulp Global Bond Select Fund

 

Binnen het obligatiefonds wordt belegd in bedrijfs- en staatsobligaties. De portefeuille met individuele obligaties kan daarnaast worden aangevuld met indexfondsen en actief beheerde obligatiefondsen. Minimaal 70% wordt belegd in obligaties van ontwikkelde markten en maximaal 30% in opkomende economieën.


 

Starten met Blauwtulp Puur

 

Starten met Blauwtulp Puur gaat heel eenvoudig en volledig online. Klikt u op de onderstaande button om direct te beginnen.

Start met Blauwtulp Puur