Kennismaken met de ondernemers


Arent Thijsen

Mijn passie als ondernemer is een bedrijf waarop ik trots kan zijn. Blauwtulp maakt dit voor mij waar. Ons team onderscheidt zich met zijn kennis van beleggen. Onze complete dienstverlening voor vermogende families geeft Blauwtulp zijn unieke positie. Blauwtulp is puur Hollands met een merkidentiteit die zelfbewuste klasse heeft.

Harry Geels

Na twaalf jaar voor diverse ‘bazen’ te hebben gewerkt, wilde ik graag zelf ondernemer worden, een bedrijf opbouwen dat helemaal voldoet aan mijn eigen principes, waarbij onafhankelijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan en waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Daarnaast geloof ik oprecht dat een kleinere partij, waar de lijnen kort zijn, betere service kan verlenen. Tot slot geloof ik in het principe dat wij ons eigen geld moeten beleggen zoals we dat voor onze cliënten beleggen.

Ed Goris

Het voelt heel goed om als partner van Blauwtulp mijn klanten voor een langere tijd als vermogensbeheerder te kunnen bedienen en een langdurige relatie op te bouwen. Daarnaast is het samenwerken met diverse professionals van uiteenlopende vakgebieden interessant. Zo hoor ik van een fiscalist nieuwe belastingtips, of ik ontmoet een notaris die met de laatste stand van zaken rondom een levenstestament komt. Allemaal zaken die ik voor mijn klant kan gebruiken. Maar het leukste is dat ik overal bij betrokken ben. Bij het Investment Committee waar wij wekelijks alle wereldwijde beleggingstrends doornemen tot de financieel planner die een familie compleet ontzorgt. Of als mijn klant(vaak de man) overlijdt en ik zijn vrouw mag begeleiden als zij door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is vertrouwen!

 

 

André Brusse

BLAUWTULP is voor mij ondernemerschap, passie voor beleggen en hoogwaardige financiële kennis en innovatie. De financiële keuzes die onze relaties vandaag maken hebben impact op hun leven morgen. Blauwtulp geeft inzicht, richting en innovatieve oplossingen voor de opbouw, het onderhoud en de bescherming van vermogen. Daarbij zijn ambacht, wetenschap en toepassing van hoogwaardige technologie leidend. Dienstverlening op het hoogste niveau.

 

Jeroen Bijleveld

Het verschil maken voor klanten die mij hun vertrouwen geven en mij daarmee in staat stellen van mijn hobby mijn beroep te maken, is mijn belangrijkste drijfveer. Beleggen heeft mij van jongs af aan gefascineerd en op mijn 16e begon ik met handelen in opties. Passie voor het vak is wat de mensen bij Blauwtulp drijft en waarom ik al jarenlang met veel plezier in dit team werk en in 2015 ben toegetreden als partner.

Denis Hatenboer

Ik besloot de private banking kant op te gaan omdat ik mensen echt wilde helpen. En hoe mensen beter helpen dan door te ontzorgen en rust te geven inzake hun persoonlijke financiële situatie. Daarom zocht ik een partij die niet alleen op institutionele wijze het vermogen kan beheren, maar ook de brede kennis heeft om op alle gebieden onze relaties te ondersteunen op financieel gebied. Van corporate finance tot de hypotheek, het testament en het schenken aan de kleinkinderen. Dus wat uw vraag ook is, het antwoord is “JA!”

Leo Montfrooij

Omringd door veel kennis en mensen met passie heb ik in 2011 een uitstekende keuze gemaakt door voor het huidige Blauwtulp te kiezen. De klant staat hier nog steeds voorop en er is ruim voldoende gelegenheid om zijn en/of haar wensen kleur te geven. Dat doe ik vol overgave!

Mike Copier

In mijn ogen mag het zorgvuldig opgebouwde vermogen van onze relaties geen zorgen opleveren, maar moet het voor rust zorgen. Het geeft daarom veel voldoening om deel uit te maken van een dynamische organisatie, welke met haar kennis en kwaliteiten maatwerk oplossingen biedt voor de financiële vraagstukken van haar relaties. Door op zoveel mogelijk vlakken ondersteuning te bieden bij deze oplossingen, wil ik samen met Blauwtulp en haar relaties mijzelf en onze dienstverlening op een duurzame wijze ontwikkelen en verbeteren.

 

Paul Büthker

Meer dan 10 jaar geleden maakte ik na mijn studie communicatie een switch naar de wereld van beleggen en vermogensbeheer. Ik was jarenlang pensioenfondsbestuurder en ken beleggen dus zowel van de institutionele als van de particuliere kant. Als cliënten remissier voor een van de rechtsvoorgangers van Blauwtulp zag ik hoe hoog de beleggingskennis is om ook voor particulieren portefeuilles te bouwen die qua inrichting en diversificatie, risico, rendement en kosten dicht in de buurt kunnen komen van grote institutionele portefeuilles. Het is een uitstekend, integer en dedicated team, waarvan ik trots ben er deel van uit te mogen maken.